Diensten

Ons doel is altijd hetzelfde: inzicht creëren in data zodat jij beslissingen kunt maken. De weg daarnaartoe verschilt. We verzorgen data reporting met begrijpelijke dashboards. Als jij behoefte hebt aan ondersteuning, helpen we je om zelf datagedreven beslissingen te maken met die dashboards. Daarnaast kunnen onze BI consultants volledig in je bedrijf meedraaien, zowel voor langere als kortere tijd. We bespreken samen hoe groot een project is en met welk programma we werken. Jouw wensen staan altijd centraal. Want we bijten ons graag vast in een complex datamodel, maar helpen je net zo lief om de kwartaalcijfers te visualiseren en interpreteren.

Neem contact op

Data reporting

Wij vertalen ingewikkelde data naar een begrijpelijke rapportage. Want inzicht in data helpt jou om je business te runnen. Met een goede rapportage beantwoord je vragen, neem je beslissingen en stuur je bij.

Het proces begint bij jou, de eindgebruiker. Wat is jouw rol en aan welke inzichten heb jij behoefte? Als we dat weten, kunnen wij de juiste informatie ontsluiten, bewerken, analyseren en visualiseren. Vervolgens maken we gebruiksvriendelijke en doelgerichte dashboards, volledig afgestemd op je vragen. Ieder project bepalen we samen met jou welke software we daarvoor gebruiken, van Power BI tot Tableau.

Portfolio

“Bij bol.com maken we regelmatig gebruik van de diensten van On The Chart. Met dashboards hebben ze ons geholpen om inzicht te krijgen in verschillende HR onderwerpen zoals evaluaties van trainingen. We hebben korte lijntjes met de consultants dus we kunnen altijd terecht met onze vragen!“

Claartje Jozephs

bol.com

Ondersteuning door BI consultants

Datagedreven werken gaat verder dan dashboarding. Want hoe goed een rapportage ook is, het kost tijd om te leren sturen op basis van data. Het vraagt om nieuwe vaardigheden die je in de vingers moet krijgen. Een leerproces, waarin wij je graag ondersteunen.

Onze BI consultants beheren je dashboards en zorgen ervoor dat de inzichten altijd up-to-date zijn. We komen met regelmaat langs om samen de resultaten te duiden en interpreteren. Op die manier blijven we in gesprek, en laten we de rapportage

Portfolio

Detachering van BI consultants

Kom je handen of kennis tekort? Wij detacheren onze BI consultants als business analisten. Voor langere of kortere periode draaien we mee in je bedrijf. We creëren inzicht, maken business cases en faciliteren beslissingen.

We begrijpen niet alleen de data, we begrijpen je business ook. En door onze jarenlange ervaring als BI consultants zijn we heel snel up-to-speed. Zo hielpen we al organisaties in HR, logistics, category management, jeugdzorg, onderwijs en mobiliteit.

Portfolio